• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Профорієнтаційний захід «Якісна освіта – шлях до успіху»

Профорієнтаційний захід «Якісна освіта – шлях до успіху»

2013-12-06

/Files/images/novini/IMG_0109.JPG

З метою якісної підготовки педагогічних кадрів в сільській місцевості та правильного вибору спеціальності відбулася чергова зустріч ректора Ходосовцева Олександра Євгеновича, деканів факультетів Херсонського державного університету з майбутніми випускниками району. Захід пройшов за підтримки голови Нововоронцовської районної державної адміністрації Федорнака Василя Івановича, який наголосив, розвиток району залежить від кваліфікованих кадрів, особливо в освіті та начальника відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації Фоменко Тетяна Михайлівна зазначила, що вибір майбутньої професії потрібно зробити вже сьогодні.

Учні були ознайомлені зі світом спеціальностей ВНЗ та умовами вступу: переліком документів, необхідних для вступу на відповідні спеціальності, переліком конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти, творчих конкурсів при вступі на навчання для здобуття вищої освіти, проходження довузівської цільової підготовки.

Велику увагу декани факультетів приділили можливості вступу до ВНЗ за кошти державного бюджету та подальшому працевлаштуванню.

Кiлькiсть переглядiв: 231