• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІ випуск АЛЬМАНАХУ "Велична пам'ять про вчителя"

ІІ випуск АЛЬМАНАХУ "Велична пам'ять про вчителя"

2012-10-03

/Files/images/novini/Альманах _Публикация2012_.jpg

3 жовтня 2012 року побачив світ ІІ випуск АЛЬМАНАХУ "Велична пам'ять про вчителя"

Шановні колеги, дорогі освітяни, досвідчені і мудрі, молоді і повні енергії! Усіх вас об’єднує надзвичайно глибока любов до своєї Батьківщини, дітей та науки, яким ви присвячуєте своє життя і щоденно, щохвилини віддаєте серце.

Сьогодні ми з теплою вдячністю, пошаною і любов’ю згадуємо тих Учителів, яким завдячуємо багатими і щедрими врожаями на ниві духовності, натхнення і творчості поколінь.

Цих високих професіоналів уже немає серед нас, але це зовсім не означає, що їх діяльність не втілюється у наших думках, вчинках, звершеннях. Ми, так як і вони, продовжуємо сіяти зерна добра і знань, і робимо це так, як учили нас Наставники. Це їм присвячені сторінки нашого альманаху, бо педагогічна і суспільна діяльність педагогів, життя яких повністю віддане учням і школі, є базисом освіти нашого району.

Учителі, яким завжди була притаманна скромність, уміли навчати так, щоб дати крила не одному поколінню, котре принесло колосальну користь у всіх сферах життєдіяльності. Згадка про натхненних і мудрих на сторінках альманаху написана вдячними учнями, які вже самі є наставниками, навчаючи школярів в загальноосвітніх закладах нашого району.

Тож нехай наші добрі справи і традиції примножуються новими здобутками в освітянській галузі, а зв'язок поколінь залишається таким же міцним і збагачується новим сенсом, на який налаштовує нас сучасність і головна мета – утверджувати цінності життя у наших дітях.

Щиро з повагою – Тетяна Фоменко

Альманах ІІ випуск "Велична па'мять про Вчителя" (завантажити)

Кiлькiсть переглядiв: 286