До Дня Святого Миколая

2015-12-21

/Files/images/PC183703.JPG

В усіх освітніх закладах 18 та 19 грудня 2015 року вітаннями від Святого Миколая розпочато плеяду новорічних та різдвяних свят, організованих у новому році для дітей та учнівської молоді району.

Адже саме Миколай, покровитель і улюбленець усіх дітей, згадував усе те добре, що зробила дитина упродовж року та щедро нагороджував дарунками за сумлінну працю та добрі вчинки.

Тому продовжуючи славну традицію у загальноосвітніх навчальних закладах району в цей день у форматі проведення: шоу, концертів, урочистих лінійок, зустрічей, гостин, театральних постанов було відзначено кращих школярів та надано поради всім тим, хто крокує до вершин успіху.

Пізнавальними стали знання про історію та традиції свята, якими поділилися духовні особи, завітавши до навчальних закладів привітати учнів та пригостити солодощами від Святого Миколая.

Порадували наймолодших, підготовленими для них учнівськими активами старшокласників захоплюючі дійства, де вони виступали не тільки глядачами, а й активними учасниками фантастичних пригод.

У рамках проведення шкільної акції «Подарунок», «Тепло наших сердець дітям» із написанням привітальних листівок, виготовлення та вручення сувенірів від товаришів, не залишились без подарунків учні, які через хвороби не відвідали шкільні свята, діти – інваліди, діти із Луганської, Донецької області, які через події в країні тимчасово проживають не в рідних домівках, діти героїв АТО.

Активно долучилися школярі району і до обласної благодійної акції «Подарунки від Святого Миколая» зі збору та передачі речей для дитячих будинків, шкіл-інтернатів.

Охоче зустрічали шефи педагогічні та учнівські колективи у себе в організаціях, насолоджуючись показом підготовлених привітань, присвячених до Дня Миколая.

А щоб проведення святкових заходів та організація дитячого дозвілля була більш якісною для навчальних закладів району було організовано шефську допомогу у сумі: 15663 гривні.

Новорічна феєрія триває. Попереду на дітей та учнівську молодь чекає багато цікавих заходів та змістовно проведених зимових канікул.

/Files/images/123.jpg/Files/images/146.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 258