• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчально-польові збори юнаків 11 класів

Навчально-польові збори юнаків 11 класів

2016-04-29

/Files/images/військові 2.jpg

З метою формування морально-психологічної готовності та спроможності у майбутньому гідно захищати свою Батьківщину 28 квітня відбулося урочисте відкриття військово-польових зборів юнаків 11 класів на базі ДОТ ім.. І.Бережного.

Розпочалося відкриття з виконанням всіма присутніми Державного Гімну України та підняттям Державного Прапора України.

З привітальними словами виступили голова районної ради Михайло Бідний, який подякував за мужність та кмітливість і закликав об’єднатись в єдиний колектив та побажав знайти нових друзів.

Продовжила привітання заступник голови районної державної адміністрації Наталя Литовченко, яка наголосила на важливості отримання цих знань, умінь і навичок, які вони зможуть використати під час виконання свого конституційного обов’язку, пов’язаного із захистом Вітчизни, а для декого вони стануть не останнім кроком оволодіння військовою наукою у вищих навчальних закладах.

Привітала 11-ти класників і начальник відділу освіти Олена Семеліт, наголошуючи, що саме військово-польові збори допоможуть вам відчути себе справжніми захисниками Вітчизни, перевірити практичні навики не лише з медично-санітарної, стройової, тактичної, фізичної підготовки, а й вміння діяти в умовах надзвичайних ситуацій.

Далі юнаки перейшли до вивчення програмового матеріалу, який здійснювався за допомогою теоретичних і практичних занять. Теоретичні заняття проводились лекційним методом. На практичних заняттях лейтенантами Нововоронцовського відділення Бериславського відділу поліції ГУ НП України в Херсонській області Дмитром Іванівом та Миколою Стиценко було проведенно практичне навчання з вивчення будови автомата та послідовності його розбирання.

Прикладом для майбутніх захисників стали Наталя Литовченко та Олена Семеліт, які продемонстрували свої тактичні навики захисникам з розбирання та збирання зброї.

Наступним етамом зборів було метання гранати, стрільба з пневматичної зброї та підтягування на перекладині, де юнаки показали високі результати.

Побажаємо нашим захисникам сили, міцного духу та незламної волі до перемоги, добра й справедливості! А ще – мирного неба, наснаги, професійних успіхів та розуміння, що захист нашої держави певною мірою залежить від кожного з нас!

/Files/images/вйськові 7.jpg/Files/images/вйськові 8.jpg/Files/images/вйськові 4.jpg/Files/images/вйськові 3.jpg

/Files/images/вйськові 1.jpg

/Files/images/вйськові 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 270