• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар учителів початкових класів району Тема: «Інноваційний навчально-виховний практикум у формуванні пізнавальної діяльності молодших школярів»

Семінар учителів початкових класів району Тема: «Інноваційний навчально-виховний практикум у формуванні пізнавальної діяльності молодших школярів»

2016-10-26

/Files/images/21 семінар 1.JPG

«Урок – перше вогнище,

зігрівшись біля якого, людина

прагне стати мислителем»

Г.О. Пуліна

Завдання сучасної шкільної освіти в Україні, які спрямовані на гуманізацію всього навчально-виховного процесу в школі, визначають нові пріоритети навчання і виховання, і потребують формування ініціативної особистості, здатної до раціональної творчої праці.

Тому, методичний захід, який відбувся 21 жовтня 2016 року на базі Любимівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів був присвячений обговоренню «Як практично втілити ідеї особистісно - орієнтованого навчання молодших школярів, щоб сформувати у дітей уміння мотивувати свою діяльність?».

Гергель Альона, заступник директора з навчальної частини презентувала присутнім творчий портрет учителів початкових класів освітнього закладу. Пізнавальним для колег району став інноваційний практикум, у форматі проведення інтегрованих уроків та позакласних заходів «Формуємо особистість», підготовлений класоводами Любимівської ЗОШ.

На засіданні круглого столу у «Педагогічній майстерні вчителя» фахівці мали змогу обмінятися перспективними думками та творчими ідеями з досвіду роботи організації особистісного спілкування, що спонукає до пошукової діяльності як учителя так і учня./Files/images/21 семінар 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 211