• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання районного-методичного об’єднання вчителів фізики

Засідання районного-методичного об’єднання вчителів фізики

2016-11-28

/Files/images/253.JPG

На базі КУ «Нововоронцовський РМК» 25 листопада 2016 року відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів фізики. «Моніторинг навчально-методичного забезпечення навчання фізики в загальноосвітніх навчальних закладах Нововоронцовського району».

Морозова О.Л., завідувач КУ «Нововоронцовський РМК», проаналізувала моніторинг навчання фізики у загальноосвітніх навчальних закладах району та окреслила шляхи вирішення та усунення недоліків у роботі вчителів фізики.

Базиляк В.Л., вчитель фізики Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, голова районного методичного об’єднання вчителів фізики, проаналізувала роботу методичного об’єднання за 2015/16 навчальний рік. Довела до відома завдання, які стоять перед вчителями фізики у цьому навчальному році. Презентувала новостворену онлайн-школу , яка працює на базі Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Результатом засідання стали наступні рішення:

- Проаналізувати результати ДПА та ЗНО з фізики та виробити стратегію щодо усунення недоліків у підготовці учнів до ДПА та ЗНО.

- Використання на уроках фізики тестові технології, систематично аналізувати результати з фізики, виявляти типові помилки та визначити шляхи їх усунення.

Кiлькiсть переглядiв: 320