• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Священний обов’язок – захищати Батьківщину»

«Священний обов’язок – захищати Батьківщину»

2016-12-06

/Files/images/1230.jpg

Традиційно 6 грудня в День Збройних Сил України у закладах освіти району пройшли тематичні виховні заходи з метою вшанування подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю та всім, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.

Хвилюючими для школярів стали Уроки мужності «Будемо гідні слави героїв» за участю ветеранів війни, воїнів АТО, представників місцевої влади з обговореннями, відео презентаціями, перегляду фотовиставок «Героїв стежина – батьків до сина» присвячених знаковим подіям становлення української армії.

Сприяли формуванню патріотичного духу учнівської молоді організовані

змагання з військово-прикладних видів спорту «Я – майбутній захисник Вітчизни». Юнаки мали змогу продемонструвати учасникам заходу напрацьовані фізичні навики та військову підготовку. Запам’ятаються і святкові концерти із професійними вітаннями для тих, хто проходив і буде у майбутньому проходити військову службу у лавах Збройних Сил України.

Низько схиляючись перед подвигом українців на завершення заходів було проведено акцію «Запалимо свічку пам’яті» та вшановано загиблих хвилиною мовчання.

/Files/images/1240.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290