• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Стартує літня відпочинкова кампанія – 2017!

Стартує літня відпочинкова кампанія – 2017!

2017-06-01

/Files/images/DSCN1889.jpg

01 червня 2017 рокуу рамках проведення організованого змістовного дозвілля під час відпочинкової кампанії влітку 2017 року відбулося урочисте відкриття таборів з денним перебуванням на базі 13-ти освітніх закладів району.

611 дітей шкільного віку з 01 червня по 21 червня 2017 року будуть охоплені послугами відпочинку в районі.

Спільними зусиллями педагогічних колективів та батьківської громадськості створені необхідні умови для зустрічі малечі та організованої виховної діяльності під час літніх канікул.

До освітніх послуг учнів передбачено відкриття тематичних змін :

- з вивчення іноземних мов на базі таборів Золотобалківської ЗОШ, Любимівської ЗОШ, Біляївського НВК, Миролюбівського НВК; з вивчення Японської культури на базі Хрещенівської ЗОШ, Осокорівської ЗОШ; з соціально-психологічного практикуму в Нововоронцовській ЗОШ №2; з художньо-естетичного напрямку в Нововоронцовській ЗОШ №1 та 5 – ти таборів військово-патріотичного спрямування на базі інших освітніх закладів.

З метою виховання шанобливого ставлення до історії, культурної спадщини та природи рідного краю заплановано якнайбільше залучити дітей до змістовних екскурсій, походів, експедицій.

Відпочинкова феєрія триває. Попереду на дітей та учнівську молодь чекає багато цікавих заходів та змістовно проведених літніх канікул.

/Files/images/DSCN1922.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 258