День учителя

2017-09-29

«Учителем школа стоїть», ці рядки великого каменяра Івана Франка, стали гаслом проведеного 28 вересня 2017 року районного заходу присвяченого Дню людей поважного віку та Дню учителя. На заході зібралися ветерани педагогічної праці нашого району. Присутніми на зустрічі були голова Нововоронцовської районної державної адміністрації В.П. Тітаренко, голова Нововоронцовської районної ради М.М. Бідний, начальник відділу освіти Нововоронцовської районної державної адміністрації Т.М. Фоменко, голова районної ради ветеранів Р.О. Клочанюк.

І Василь Петрович, і Михайло Михайлович, подякували за багаторічну працю на освітянській ниві та побажання про співпрацю ще на довгі роки. Цьогорічним ювілярам ветеранам педагогічної праці були вручені подяки та пам’ятні подарунки. Начальник відділу освіти Тетяна Михайлівна привітала зі святом та ознайомила з перспективами розвитку освіти району в умовах «Нової української школи».

Для присутніх була організована цікава концертна програма в якій вони взяли участь. Спонсором заходу виступив депутат Херсонської обласної ради та голова ФОБ І.В. Колихаєва – І.В. Колихаєв.

Кiлькiсть переглядiв: 275