• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ХІ обласна Спартакіада серед збірних команд членів Профспілки працівників освіти і науки України 2017

ХІ обласна Спартакіада серед збірних команд членів Профспілки працівників освіти і науки України 2017

2017-09-11

З 07 по 09 вересня цього року на базі оздоровчого комплексу «Чайка» смт. Лазурне Скадовського району відбулися змагання за програмою ХІ обласної Спартакіади серед збірних команд членів Профспілки працівників освіти і науки України 2017, в яких прийняли участь понад 300 учасників з 25 збірних команд районів, міст та окремих територіальних громад області. Делегації очолювали начальники відділів освіти, голови районних профспілкових організацій.

На І та ІІ етапах Спартакіади, які проходили в колективах навчальних закладів на першість районів та міст, прийняло участь понад 6,5 тис. працівників закладів освіти.

На урочистому відкритті XІ Спартакіади були присутні:

· Голова Херсонської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України – Кучерява Людмила Володимирівна,

· Начальник управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації – Криницький Євгеній Анатолійович,

· Начальник Херсонського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України – Кан Юрій Борисович,

Програма змагань складалась з таких видів: міні-футбол, пляжний волейбол, шашки, теніс настільний, перетягування канату, загальнофізична підготовка.

Нововоронцовський район був представлений збірною командою в склад якої входили: Гончаров Ігор Олександрович – директор КЗ «Нововоронцовьска ДЮСШ», Широкий Артем Сергійович – тренер КЗ «Нововоронцовьска ДЮСШ», Сачук Олександр Олександрович – вчитель Хрещенівської ЗОШ І-ІІІ ст., Гончаров Олександр Ігорович – тренер КЗ «Нововоронцовьска ДЮСШ», Довгий Ігор Ілліч – вчитель Михайлівської ЗОШ І-ІІІ ст., Шипулов Олександр Сергійович – головний спеціаліст з питань фізичної куль тури та спорту відділу освіти, Лачина Олена Зіновіївна – вчитель Нововоронцовської ЗОШ №2 І-ІІІ ст., Овчіннік Ірина Жоржівна – бібліотекар Осокорівської ЗОШ І-ІІІ ст., Силютіна Ірина Федорівна – вчитель Любимівської ЗОШ І-ІІІ ст., Мовсесян Сона Манвелівна – вчитель Нововоронцовської ЗОШ №1 І-ІІІ ст..

Команда взяла участь у змаганнях з міні-футболу, волейболу пляжного, змагань з загальної фізичної підготовки, шашки, теніс настільний, перетягування канату. За три дні запеклої боротьби команда перемогла у змаганнях з загальної фізичної підготовки в яких їм не було рівних. Команда з міні-футболу не пропустивши жодного м’яча у свої ворота, стала беззаперечним переможцем змагань. Переможці були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Загальний результат команди за три дні змагань 6 місце. Вітаємо з прекрасним результатом! Бажаємо подальших перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 293