• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар учителів початкових класів району «Формування читацьких компетентностей молодших школярів»

Семінар учителів початкових класів району «Формування читацьких компетентностей молодших школярів»

2017-11-09

/Files/images/IMG_6444.JPG

На сучасному етапі у процесі реформування початкової освіти велика увага приділяється становленню і розвитку якостей дитини-читача, здатної до самостійної читацької, комунікативної, творчої діяльності.

Тому, методичний захід, який відбувся 08 листопада 2017 року на базі Гаврилівського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів був присвячений обговоренню «Як практично підвищити інтерес до читання та сформувати активного читача?».

Семінар – практикум проходив у формі дискусії з елементами ділової гри підготовлений методистом Людмилою Болдирєвою.

Інна Малета, заступник директора з навчальної частини презентувала присутнім творчий портрет учителів початкових класів освітнього закладу. Пізнавальним для колег району став інноваційний практикум з переглядом спланованих інтегрованих уроків із літературного читання та впроваджуваного нового курсу за вибором «Українознавство», підготовлений класоводами Гаврилівської ЗОШ.

На засіданні круглого столу у «Педагогічній майстерні вчителя» фахівці району мали змогу обмінятися перспективними думками та творчими ідеями з досвіду роботи формування читацької компетентності, що спонукає сьогодні до пошукової діяльності учителя в досягненню успіхів у навчанні учня вдумливому, осмисленому читанню.

Кiлькiсть переглядiв: 300