• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-нарада для вчителів української мови та літератури

Семінар-нарада для вчителів української мови та літератури

2018-03-26

/Files/images/20180323_083050.jpg

23 березня 2018 року на базі КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» проведено семінар-нараду для вчителів української мови та літератури з теми «Навчально-методичний супровід підготовки випускників загальноосвітніх закладів до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання». У роботі семінару-наради взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Нововоронцовської районної державної адміністрації Тетяна Фоменко, яка у своєму виступі наголосила, що результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть індикатором не лише персональної навчальної діяльності учня, а й успішності роботи навчальних закладів, у яких він здобував освіту і, насамперед, результатом роботи вчителя – словесника.

Завідувач КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет Олена Морозова детально ознайомила учасників з форматом проведення ЗНО – 2018. Валентина Васильєва, учитель Дудчанського ЗОСШП, презентувала розробку методичних рекомендацій щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови.

Анжела Киричук, голова районного методичного об’єднання учителів української мови та літератури, учитель Нововоскресенської ЗОШ, акцентувала увагу учасників на проведення державної підсумкової атестації здобувачів базової середньої освіти та методичних рекомендаціях щодо підготовки завдань.

Валентина Нікольченко, методист КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет», підводячи підсумки семінару-наради наголосила, що з огляду на вимоги суспільства одне з найважливіших завдань для педагогів є підготовка компетентних та конкурентноспроможних випускників.

Марія Терентьєва, ветеран педагогічної праці, презентувала збірку поезій «Вірю…», земляка, журналіста, редактора районної газети, людини – гуманіста, поета Венедикта Комаровського.

/Files/images/20180323_085757.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 331