Семінар-практикум учителів хімії

2018-12-03

На базі Біляївського НВК 29 листопада 2018 року відбувся семінар-практикум учителів хімії з теми «Використання сучасних технологій під час роботи з обдарованою молоддю». Вікторія Панасюк, директор Біляївського НВК, презентувала учасникам основні напрямки роботи закладу.

Продовжив семінар виступ агітбригади «Обери здоров’я і життя».

В ході роботи семінару учасники відвідали урок хімії в 9 класі «Окисно-відновні реакції та їх значенням у житті людини, природі та техніці», який провела Таїсія Новицька, учитель хімії Біляївського НВК. Після уроку вчитель презентувала сучасні методичні прийоми щодо створення умов самореалізації особистості учня на уроках хімії.

Вероніка Оселедько, вчитель хімії Осокорівської ЗОШ, ознайомила присутніх з використанням інноваційних технологій на уроках, зокрема зупинилась на проектній діяльності.

Олена Іванів, учитель хімії Дудчанського ЗОСШП, проаналізувала результати участі випускників у ЗНО 2018.

Валентина Нікольченко, методист КУ «Нововоронцовський «РМК», наголосила, що кожна обдарована дитина - індивідуальність, яка потребує особливого підходу. Школа для того й існує, щоб допомогти дитині, підліткові, юнакові розвинути в собі здібності до самореалізації, не тільки навчити, а й створити умови, щоб дитина була готова до цієї складної самостійної роботи.

Учасники семінару за круглим столом обговорили та підбили підсумки роботи, в яких дійшли до висновку, що учитель сьогодні не просто носій інформації, але й педагог, який спонукає учнів оволодівати знаннями, крокуючи, поряд з ними, співпрацюючи у складній справі, поринувши у світ знань.

Кiлькiсть переглядiв: 284