• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Нарада відділу освіти районної державної адміністрації

Нарада відділу освіти районної державної адміністрації

2020-02-21

21 лютого 2020 року в залі засідань відділу освіти Нововоронцовської районної державної адміністрації відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти району.

У нараді взяти участь: Дробиш Ірина Анатоліївна – радник голови обласної державної адміністрації та Литовченко Наталя Юріївна – заступник голови районної державної адміністрації.

В ході наради були розглянуті наступні питання:

1. Про впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР

Інформувала: Сироїжко В.М. – представник управління Держпродспоживслужби у Нововоронцовському районі

2. Про кадровий склад педагогічних працівників закладів повної загальної середньої освіти (новації Закону України «Про повну загальну середню освіту»)

Інформувала: Павленко Р.В. – провідний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації

3. Про стан суспільного дошкільного виховання

Інформувала: Федорак І.В. – методист по дошкільному вихованню КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет»

4. Про якість знань здобувачів освіти закладів повної загальної середньої освіти за І семестр 2019/20 навчального року. Результативність проведення мовно-літературних конкурсів та Всеукраїнських учнівських олімпіад

Інформувала: Нікольченко В.А. – в.о. директора КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет»

5. Про організоване проведення тренерства по перепідготовці учителів початкових класів району до роботи в умовах НУШ на базі Дудчанського ЗОСШП

Інформували: Кучів С.В., Білик Н.М., Іванів О.М. – тренери Дудчанського ЗОСШП

6. Семінар-тренінг щодо впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах освіти

Проводила: Данилова О.І. – т.в.о. начальника управління Державної служби якості освіти у Херсонській області

Дробиш І.М. ознайомила присутніх про реалізацію Державного стандарту в рамках Концепції «Нова українська школа», про розподіл коштів освітньої субвенції, які надійдуть у 2020 році, відповідала на запитання керівників освітніх закладів та вручила Подяки від Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти»:

Мельник Т.В. – директору Дудчанського ЗОСШП за високий рівень організації створення комфортних умов, партнерську взаємодію під час навчання вчителів початкових класів за новим Державним стандартом початкової освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа».

Білик Н.М. – тренеру по перепідготовці учителів початкових класів району до роботи в умовах НУШ за трансформаційно-діяльнісні методи навчання у НУШ.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Фоменко Т.М. нагородила грамотами переможців щорічного районного конкурсу шкільних газет: Дудчанському ЗОСШП, Осокорівській ЗОШ, Нововоскресенській ЗОШ, Нововоронцовській № 2 ЗОШ, Біляївському НВК.

Кiлькiсть переглядiв: 519