• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар учителів фізичної культури району

Семінар учителів фізичної культури району

2020-03-03

/Files/images/фізкультура.jpg

Тема: «Шляхи підвищення ефективності освітнього процесу на уроках фізичної культури у концепції НУШ»

Під гаслом: «Ми навчаємось для того щоб удосконалювати себе» 02 березня 2020 року працівниками КУ «Нововоронцовський районний методичний кабінет» спільно з педагогічним колективом Нововоронцовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 було організовано семінар-практикум для учителів, які забезпечують викладання фізичного виховання в початкових класах району.

Методист РМК Людмила Болдирєва наголосила, Державний стандарт ґрунтується на засадах особистісно орієнтованого і компетентнісного підходів, що зумовлює чітке визначення результативної складової засвоєння змісту початкової загальної освіти, зокрема фізкультурної галузі.

/Files/images/фізкультура1.jpg Тому, щоб задовольнити потребу дитини у формуванні культури здоров’я в освітньому процесі треба звернути увагу на забезпечення інтеграції рухової та пізнавальної активності здобувачів освіти через новітню практику.

Запланований методичний захід був присвячений саме обговоренню «Шляхів підвищення ефективності освітнього процесу на уроках фізичної культури у концепції НУШ».

Наталя Коряченко, учитель початкових класів Нововоронцовської ЗОШ №1 презентувала присутнім інноваційний досвід проведення уроків фізичної культури в умовах НУШ .

Пізнавальним для колег району став практикум, у форматі проведення інтегрованих уроків та майстер-класу підготовлений педагогами: Юлією Ярошенко, Ольгою Бровко та Галиною Калич.

/Files/images/фізкультура2.jpg На засіданні у «Педагогічній майстерні вчителя» фахівці мали змогу обмінятися перспективними думками та творчими ідеями з досвіду роботи фізичного виховання молодших школярів.

Кiлькiсть переглядiв: 751